Telefon

+36 70 546-1796

Email

info@hv-kozmetika.hu

Nyitvatartás

Megbeszélés szerint

Mi az a mezoterápia?

A mezoterápia az egyik legnépszerűbb kozmetikai kezelés, nem véletlenül. Hatékony és fájdalommentes, mellyel gyorsan látványos eredményeket lehet elérni. Többféle bőrprobléma esetén is sikeresen alkalmazható, ráadásul a legtöbb esetben még gyógyulási időre sem kell számítani.

Mi az oka, hogy ennyire hatékony?

A bőrnek három rétege van, melyből a középső (mezo) irharéteg az a réteg, melyet elérve tudunk igazán hatékony kezeléseket végezni. Ennek oka, hogy ott termelődnek a kollagén rostok, melyek a bőr rugalmasságát és feszességét adják. Ebben a rétegben folynak azok az anyagcsere folyamatok is, melyek a bőr öregedéséért felelősek.

Fontos viszont, hogy a megfelelő hatóanyagokat pontosan ebbe a rétegbe juttassuk be. Ha csak a felső hámréteget érjük el, akkor a hatóanyagok felszívódása csak részleges, nem tudják kifejteni megfelelően a hatásukat. Ha túl mélyre kerülnek, akkor a szervezetünk egyszerűen lebontja a hatóanyagokat. A mezoterápia tehát a megfelelő hatóanyagokat a megfelelő bőrrétegbe bejuttatva az egyik leghatásosabb eljárás például a bőr feszesítésére, hegek és pigmentfoltok eltüntetésére, tág pórusok vagy akár akne kezelésére is.

Kétféle alkalmazási területe a tűs és a tű nélküli mezoterápia. Nálam mindkét eljárás elérhető.

Válassz a két lehetőség közül: