Telefon

+36 70 546-1796

Email

info@hv-kozmetika.hu

Nyitvatartás

Megbeszélés szerint

FONTOS!

Jelenleg csak tű nélküli mezoterápiás kezelést vállalok, azonban hamarosan a tűs mezoterápia is elérhető lesz nálam!

Mezoterápia a Tegoder Dermapunt Mezopen segítségével

A dermapen az egyik leghatékonyabb eszköz, amellyel számos bőrprobléma kozmetikailag orvosolhatóvá válik. Kímélő, hatékony és teljesen biztonságos eljárás.

 

Mezopen logóval
Termékkép forrása: tegodercosmetics.hu

 

Miért szükséges a tűs mezoterápiás bőrfiatalítás?

A tűs mezoterápia célja hogy segítse a bőrünk és a fiatalságért felelős sejtek regenerálódását. A kis tűszúrások és a célzottan bevitt hatóanyagkoktélok fokozzák a feszes, hidratált bőrhöz szükséges új kollagén, elasztin, és hialuronsav természetes képződését. Az eljárás jelentős mértékben csökkenti a bőröregedés veszélyét, egy 8-10 alkalmas kúrának köszönhetően az arcbőr 5-8 évvel fiatalodik meg.

 

Kontrollált mezoterápiás hatóanyag bevitel

A Dermapunt tűs pen elősegíti a kollagén termelődést, a bevitt hatóanyagokat pedig a célsejtekig juttatja. Az eljárás során a teljes arcfelületet, a nyak és dekoltázs minden részletét területről-területre kezeljük. Mivel a készülék széles spektrumú beállítási lehetőségekkel rendelkezik, teljesen személyre szabott kezelések választhatóak.

Főbb alkalmazási területek: mimikai ráncok, hegek, szemkörnyéki feszesítés, megereszkedett arckontúrok, cigaretta ránc kezelése..stb.

Mesoter steril, orvosi tisztaságú ampulla hatóanyagok: Hialuronsav, organikus szilícium, Centella Asiatica, DMAE, Fibronectin, kollagén és elasztin kivonat, A-,E-, D-, C-, B1-, B3-, B6-, K-vitaminokat és magnézium, vas, réz, cink ásványi anyagokat Q10 koenzim, SOD enzim, Prolin-, Cisztein-, Glycine aminosavak

 

Milyen gyakran érdemes ismételni a kezelést?

8 alkalmas komplett ránckezelő kúra:
4 alkalommal hetente 1x, majd 4 alkalommal havonta 1x.

6 alkalmas kúra: (pénztárcakímélő megoldás)
4 alkalommal 2 hetente 1x, majd 2 alkalommal havonta 1x.

 

Otthoni bőrápolás

A kúrakezelés ideje alatt javasolt bőrtípusnak megfelelő, speciális dermokozmetikumok használata, melyek megsokszorozzák a kúra hatását, és garantált, eredményes kúrakezelést biztosítanak.

 

HV logo minta

 

Árlista

Bejelentkezés/érdeklődés