Telefon

+36 70 546-1796

Email

info@hv-kozmetika.hu

Nyitvatartás

Megbeszélés szerint

 

OklevélHorváth Viktória vagyok, okleveles kozmetikus.

Már gyermekkoromban közel állt hozzám a szépségszakma, hiszen édesanyám fodrász volt. 2003-ban fejeztem be az IPOSZ kozmetikus iskolát. Mesterem Bartal Magdi volt, akit nagy tudású kozmetikus mesterént tartanak számon.

A Bartal szalon belvárosi üzletében sajátítottam el ezt a csodálatos szakmát, amit a mai napig szenvedéllyel csinálok. Elvégeztem számos továbbképzést de folyamatosan képzem magam, mert minden új technikára nyitott vagyok.

Mottóm: A tudást nem veszi el senki!

Munkám során kizárólag professzionális termékeket és technikákat használok, mert azt vallom, hogy testünknek, bőrünknek csak magas színvonalú kényeztetés hozhatja el az egészséges egyensúlyt. Éppen ezért választottam a Tegoder és a Thalgo termékcsaládokat, valamint még Mina és Ilcsi termékekkel is dolgozom.

A kozmetika világában fantasztikus új technikák segítik a szakemberek munkáját. Ilyenek például az Anti-aging kezelések, a gépi mezoterápia, a rádiófrekvenciás kezelés, vagy a mikrodermabrazió, de számos más technikát használok én is a munkám során. Bízom benne, hogy az oldalon található részletes információk segítségével az olvasó betekintést nyerhet mindebbe, és ez megkönnyíti a döntést egy-egy kezelés kiválasztásakor.

Jó böngészést kívánok az oldalon és szeretettel várom jelentkezésedet a megadott elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel:

Horváth Viktória

 

Te nem tudod, hogy mily szép, amit adtál,
és nem tudod, hogy szebb vagy önmagadnál.

 
Rabindranath Tagore

Visszajelzések kiemelt kép

 

HV logo minta

 

Árlista

Bejelentkezés/érdeklődés