Telefon

+36 70 546-1796

Email

info@hv-kozmetika.hu

Nyitvatartás

Megbeszélés szerint

Természetes hatású, tartós sminket szeretnél?

Ha ez az álmod, akkor ebben tudok Neked segíteni! Mindig, minden helyzeten tökéletes lehet a megjelenésed a professzionális eszközökkel és festékekkel végzett sminktetoválás segítségével.

Személyre szabott tervezés

Szemöldök, szem és szájtetoválást is vállalok. Minden esetben megbeszéljük, hogy mit szeretnél, mire van szükséged. A formát és pigmentszíneket illetően is elsődleges szempont, hogy csak természetes hatású, előnyös formát ajánlok Neked.

 

Púderes tetoválás
púderes tetoválás

Milyen gépet használok?

Nouveau Contour tetoválógépet használok, mely digitális, számítógép vezérelt, iQ (intelligens) sminktetováló gép. Precíz, pontos és a pigmentek injektálása is tökéletes. A gépről bővebben a gyártó oldalán is olvashatsz. >>>

Pigmentek

Az Li pigments amerikai cég által gyártott magas minőségű pigmenteket használom, melyek a gyártási technológiának köszönhetően megbízható minőségű és természetes hatású eredményt adnak. Nagyon mutatós és tartós amellett, hogy nincs feltűnő vagy extrém színváltozás.

 

Butterfly szemtetoválás
Butterfly tattoo

Fájni fog?

Mint minden tetoválás ez sem teljesen fájdalommentes, azonban mindenki másképp éli meg a fájdalmat és más a fájdalomküszöbe. Emiatt nehéz erre a kérdésre válaszolni. Az biztos, hogy ma már nagyon hatásos fájdalomcsillapítók is léteznek, emellett pedig a tapasztalat szerint vendégeim fájdalmasabb beavatkozásra számítanak, mint amilyen az valójában.

 

Mennyi idő alatt készül el?

Mivel az egyéntől függ, hogy hova és milyen jellegű tetoválást választ, ezért ezt több tényező is befolyásolhatja. Minden esetben átbeszéljük a folyamatot. Nagyjából 1,5 – 3 órás intervallumra kell számítani, azonban azt javaslom, hogy ne rohanj sehová, hiszen a tetoválás precíz, pontos munkát igényel, mely időbe telik. A türelmedért cserébe egy gyönyörű és tartós sminket készítek Neked.

 

3D szájtetoválás
3D szájtetoválás

Mennyire tartós az eredmény?

Régebben 6 vagy akár 8 évig is tartós maradhatott a tetoválás, azonban ma már valódi és magas minőségű sminktetoválást készítünk, melynek 1 – 1,5 év múlva frissítésre van szüksége. Nagy előnye ennek az eljárásnak, hogy nagyon biztonságos mind a technika mind az anyaghasználat, illetve a divatot követve könnyebb változtatni rajta a későbbiekben. A tartósságot több tényező is befolyásolhatja, ilyen például a napi életvitel, a bőrtípus, hormonális változások vagy akár a szoláriumozás is.

 

figyelem

Mire figyelj oda?

  1. Arra kérlek, hogy NE vegyél be fájdalomcsillapítót vagy nyugtató hatású készítményt!
  2. A szemöldöködet ne borotváld le, ne szedd ki és ne festesd frissen!
  3. Ha szoláriumba jársz, akkor 1 hét minimum teljen el az utolsó alkalom után!
  4. Kérlek ne fogyassz koffeint vagy energia italt!
  5. Ha éppen menstruálsz, akkor nem megfelelő az időpont!
  6. Ha beteg vagy, akkor kérlek, kérj új időpontot!
  7. Amennyiben terhes vagy vagy kisbabádat szoptatod, akkor a tetoválást nem végzem el!

HV logo minta

Árlista

Bejelentkezés/érdeklődés